Hakket løg og halverede champignoner svitses i en gryde med lidt smør i ca. 1 minut. Tilsæt hvidvin og fiskefond og lad det koge op.
I gryden lægges rullede rødspættefileter, der er krydret med salt og peber. Lad rullerne koge i 1 minut, tag gryden af blusset og lad fisken trække i 5 min.
Væden sigtes fra og koges ind sammen med lidt fløde til saucen får en passende tykkelse. (erstat evt. fløde med mælk) I saucen kommes finthakket dild og tomatstrimler (kun tomatkød uden kerner, og flået) og saucen smages til med salt og peber.
Serveres med nye kartofler.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(4 stemmer)
Opskriften er vist 30180 gange, og udskrevet 557 gange.
Energi:
KJ total 6484 (1543 kcal)
KJ pr. Pers. 1621 (385 kcal)
Vægt ialt 1975 gram
Vægt pr. Pers. 493 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 328 KJ (78 kcal) Protein 8.0 gram Fedt 3.7 gram Kulhydrat 2.0 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
Rasmus Emil - 2015-02-09 15:32:00 Kan man også bruge rødvin
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider