Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Hvidvinsdampet rødspætte i dildsauce

Hvidvinsdampet rødspætte i dildsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : FladFisk - Rødspættefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Hvidvinsdampet rødspætte i dildsauce, billede 4 Hvidvinsdampet rødspætte i dildsauce, billede 1 Hvidvinsdampet rødspætte i dildsauce, billede 2 Hvidvinsdampet rødspætte i dildsauce, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
800 gram Rødspættefilet 1 rødspættefilet vejer ca. 100 gram
1 Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
200 gram Champignoner 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
2 dl. Hvidvin. tør 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
3 dl. Fiskebouillon 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 bundt Dild, frisk 1 potte dild vejer ca. 25 gram.
1 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 Tomater 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   


Opskrift:

Hakket løg og halverede champignoner svitses i en gryde med lidt smør i ca. 1 minut. Tilsæt hvidvin og fiskefond og lad det koge op.

I gryden lægges rullede rødspættefileter, der er krydret med salt og peber. Lad rullerne koge i 1 minut, tag gryden af blusset og lad fisken trække i 5 min.

Væden sigtes fra og koges ind sammen med lidt fløde til saucen får en passende tykkelse. (erstat evt. fløde med mælk) I saucen kommes finthakket dild og tomatstrimler (kun tomatkød uden kerner, og flået) og saucen smages til med salt og peber.

Serveres med nye kartofler.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (4 stemmer)

Opskriften er vist 26806 gange,
og udskrevet 504 gange.


Energi:
KJ total 6484 (1543 kcal)
KJ pr. Pers. 1621 (385 kcal)
Vægt ialt 1975 gram
Vægt pr. Pers. 493 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 328 KJ (78 kcal)
Protein 8.0 gram
Fedt 3.7 gram
Kulhydrat 2.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Rasmus Emil  -  2015-02-09 15:32:00
Kan man også bruge rødvin