Hvidkålsfad med grøntsager

Hvidkålsfad med grøntsager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : monolog

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
0.5 hvidkål
1 porre
1 løg
 Brug hvad du har af grøntsager
6 kartofler
 
 Kødsovs:
500 g.hakket oksekød
1 ds.hakkede tomater
1 løg
1-2 fedhvidløg
 salt
 peber
 orengano
5 dl.vand
 
 Bachmelsovs:
5 dl.letmælk/sødmælk
100 g.margarine
2 spsk.hvedemel
100-150 g.revet ost
 
Opskrift:
smør et fad med margarine, kom den snittede hvidkål i bunden, kom grøntsagerne ovenpå. Dernæst kødsovsen og de skiveskårne kartofler. læg det hele i lag som en lagsange, og til sidst slut af med bachmel sovsen. Man kan strø lidt rasp oven på. stil det i en forvarm ovn på ca 180 grader centius i ca 30 minutter.

Tips:

istedet for alm revet ost kan man bruge noget blåskimmel ost dog i en mindre mængde.





karakterer:
Opskriften er vist 10493 gange,
og udskrevet 355 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2014-03-24 19:00:12
Jeg tilsætter snackpeber og gulerøddder i stedet for kartofler og mornaysovs i stedet for bechamelsovsen, mums det er bare godt :-)

  -   2009-01-12 19:33:52
En utrolig lækker ret... dog vil jeg sige så god som den er så er der kun til 3 personer :-) jeg kom gulerødder og peerfrugt i som ekstra grøntsager... :-)