Festtarteletter med røget laks

Festtarteletter med røget laks, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

ForretterRet : Forretter - Tarteletter

Hovedingrediens : LakseFisk - Røget laks

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
200 g.røget laks
200 g.østershatte
1 tsk.olivenolie
0.5 bdt.kørvel
1.5 dl.fløde
 
Opskrift:
Laksen skæres i strimler. Østershatte ristes af og laksen tilsættes, fløde hældes på. Kog fløden ned til den binder. Tag panden af varmen og vend det plukkede kørvel i og smag til med olie. Tarteletterne varmes let i ovnen ved 200grader C med bunden opad. Kan også varmes på brødrister. Når tarteletterne er varme, hældes fyldet i og serveres straks.

Pynt: Frisk kørvel.





karakterer:
Opskriften er vist 27951 gange,
og udskrevet 841 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-09-10 13:43:27
man forstår ikke en dyt af det her!!!!!!!!!

  -   2008-07-15 18:02:49
Med champignon i stedet for østershatte og persille i stedet for kørvel er de vildt lækre og gode som forret.