Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Festtarteletter med røget laks

Festtarteletter med røget laks, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

ForretterRet : Forretter - Tarteletter

Hovedingrediens : LakseFisk - Røget laks

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
200 g.røget laks
200 g.østershatte
1 tsk.olivenolie
0.5 bdt.kørvel
1.5 dl.fløde
 
Opskrift:
Laksen skæres i strimler. Østershatte ristes af og laksen tilsættes, fløde hældes på. Kog fløden ned til den binder. Tag panden af varmen og vend det plukkede kørvel i og smag til med olie. Tarteletterne varmes let i ovnen ved 200grader C med bunden opad. Kan også varmes på brødrister. Når tarteletterne er varme, hældes fyldet i og serveres straks.

Pynt: Frisk kørvel.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3    (7 stemmer)

Opskriften er vist 26351 gange,
og udskrevet 809 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2010-09-10 13:43:27
man forstår ikke en dyt af det her!!!!!!!!!

Julie  -  2008-07-15 18:02:49
Med champignon i stedet for østershatte og persille i stedet for kørvel er de vildt lækre og gode som forret.