Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Stegt skrubbefilet med løg-/fiskesennepssauce

Stegt skrubbefilet med løg-/fiskesennepssauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : FladFisk - Skrubbe

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Stegt skrubbefilet med løg-/fiskesennepssauce, billede 4 Stegt skrubbefilet med løg-/fiskesennepssauce, billede 1 Stegt skrubbefilet med løg-/fiskesennepssauce, billede 2 Stegt skrubbefilet med løg-/fiskesennepssauce, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
  Syltede tranebær:
100 gram Tranebær. rå
100 gram Rørsukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 spsk. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 Citron 1 citron vejer ca. 100 gram skrællet vægt.
0.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Stegt skrubbefilet:
600 gram Skrubbefilet
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Rugmel, groft 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
  Løg-/fiskesennepssauce:
1 Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
1 dl. Fiskebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 dl. Hvidvinseddike 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 spsk. Fiskesennep 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 16 gram
1 dl. 95 gram
   
Opskrift:
Syltede tranebær:
Tranebærrene (evt. optøet frosne) bringes i kog i en lage af rørsukker, vand, saft og revet skal af citron samt salt. Lad tranebærrene koge i ca. 1 min., tag gryden af blusset, og lad de syltede bær trække så længe som muligt.

Stegt skrubbefilet:
Fileterne krydres med salt og peber, vendes i rugmel, og smørsteges på en pande i ca. 3 min. på hver side. Fileterne skal være gyldne.

Løg-/fiskesennepssauce:
Hæld fiskefond og hvidvinseddike i en gryde, og tilsæt løg skåret i strimler. Kog i ca. 5 min., indtil løgene er møre. Tilsæt fløde, og lad saucen koge ind, til konsistensen bliver cremet. Smag til med fiskesennep, salt og peber.

servere retten med nye kartofler og en kold øl.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (4 stemmer)

Opskriften er vist 22283 gange,
og udskrevet 321 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 8401 (2000 kcal)
KJ pr. Pers. 2100 (500 kcal)
Vægt ialt 1498 gram
Vægt pr. Pers. 374 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 560 KJ (133 kcal)
Protein 7.9 gram
Fedt 7.2 gram
Kulhydrat 9.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Hans  -  2008-01-01 02:14:49
Denne opskrift er kun printed pga sennepssovsen med loeg. Kan bruges med kogt torsk eller poched laks eller anden mild fisk.