Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Stjernesuppe med flutes

Stjernesuppe med flutes, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Diverse grøntsager

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : hestepigen

Indsendt :



Ingredienser:
30 g.porre
40 g.gulerod
 
30 g.tomat
30 g.blomkålsbuketter
10 g.bacon i skiver
5 g.fedtstof
2.5 dl.vand
0.5 bouillonterning
1 spsk.stjernenudler eller mere
 
 salt
 peber
 
 flutes
 
Opskrift:
1. porre og gulerod skylles,renses og skæres i skiver. 2.tomat skylles og skæres i tern. 3.blomkål skylles og deles. 4.bacon klippes i strimler. 5.fedtstof smeltes i en gryde. 6.bacon svitses deri. 7.grøntsagerne svitses med. 8.vand, bouillonterning og stjernenudler tilsættes. 9.suppen småkoger i 15 min med låg på. 10.suppen smages til med salt og peber. ½ pk gær (25g) 2 dl lunkent vand ½ ts salt 1 ts sukker ca 6 dl hvedemel til pensling: sammenpisket æg 1.gæren smuldres i en skål 2.lunkent vand tilsættes og gæren røres ud 3.rør sukker og salt i 4.tilsæt ½ delen af melet og rør godt 5.tilsæt så meget af melet at dejen slipper skålen 6.drys mel på bordet og ælt dejen godt 7.dejen deles i 8 dele og formes til flutes og klippes på overfladen med 3-4 snit 8.de kommes på en bageplade med bagepapir 9.brødene pensles og sættes i en kold ovn 10.tænd på 200 grader 11.bag brødene i ca 25-30 min 12.brødene køles på rist

Tips:

tip: hvis du ikke har så meget tid kan du bare købe nogle flutes


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (5 stemmer)

Opskriften er vist 9218 gange,
og udskrevet 125 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu