stjernenudler eller mere1 spsk. stjernenudler eller mere
salt salt
peber peber
flutes flutes
Opskrift:
1. porre og gulerod skylles,renses og skæres i skiver.
2.tomat skylles og skæres i tern.
3.blomkål skylles og deles.
4.bacon klippes i strimler.
5.fedtstof smeltes i en gryde.
6.bacon svitses deri.
7.grøntsagerne svitses med.
8.vand, bouillonterning og stjernenudler tilsættes.
9.suppen småkoger i 15 min med låg på.
10.suppen smages til med salt og peber.
½ pk gær (25g)
2 dl lunkent vand
½ ts salt
1 ts sukker
ca 6 dl hvedemel
til pensling:
sammenpisket æg
1.gæren smuldres i en skål
2.lunkent vand tilsættes og gæren røres ud
3.rør sukker og salt i
4.tilsæt ½ delen af melet og rør godt
5.tilsæt så meget af melet at dejen slipper skålen
6.drys mel på bordet og ælt dejen godt
7.dejen deles i 8 dele og formes til flutes og klippes på overfladen med 3-4 snit
8.de kommes på en bageplade med bagepapir
9.brødene pensles og sættes i en kold ovn
10.tænd på 200 grader
11.bag brødene i ca 25-30 min
12.brødene køles på rist
Tips:
tip:
hvis du ikke har så meget tid kan du bare købe nogle flutes
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.5
(5 stemmer)
Opskriften er vist 9374 gange, og udskrevet 127 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider