Granatæblesorbet

Granatæblesorbet, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Sorbet

Hovedingrediens : Frugt - Granatæble

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:


Ingredienser:
5 granatæbler
1 citron
1.5 dl.vand
85 g.sukker
2 æggehvider
1 spsk.flormelis
150 g.vindruer
 
Opskrift:
Kog vand og sukker til en lage ca. 15 minutter. Tag lagen fra varmen og lad den blive kold.

Skær de 4 granatæbler midt igennem og pres saften af dem på en citronpresser. Si kernerne fra. Bland æblesaft og citronsaft i den kolde sukkerlage.

Hæld det i en form og sæt det i fryseren og rør jævnligt i ismassen efter 1 times forløb. Når massen har en grødet konsistens tages isen ud af fryseren.

Pisk æggehviderne stive og pisk flormelissen i. Bland det i den grødede ismasse. Lad sorbeten fryse yderligere 1½-2 timer. Skær det sidste granatæble midt igennem og tag kernerne ud med en ske.

Fordel isen i høje glas og drys granatæbletern på.


karakterer:
Opskriften er vist 18030 gange,
og udskrevet 281 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Anette  -  2014-01-05 15:25:46
Hvor meget æblesaft?

  -  2012-01-11 18:21:13
Spis dog granetæbler med vanilieflødeskum, rigtig skøn dessert

Mehr  -  2008-11-25 16:22:30
Der skal vel ikke vindruer i?

Susanne Mogensen  -  2008-01-18 14:28:05
Øhhhh. Hvorfor vindruer ??? Hvad skal de bruges til ???