Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Karrystegt havtaske med indbagt karrysmør og selleritern

Karrystegt havtaske med indbagt karrysmør og selleritern, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Havtaske

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Karrystegt havtaske med indbagt karrysmør og selleritern, billede 4 Karrystegt havtaske med indbagt karrysmør og selleritern, billede 1 Karrystegt havtaske med indbagt karrysmør og selleritern, billede 2 Karrystegt havtaske med indbagt karrysmør og selleritern, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
800 g.havtaske
1 tsk.karry
 salt
 peber
0.5 dl.olie
 
1 knoldselleri
1 bundtpersille
 salt
 peber
 
100 g.smør
1 tsk.karry
1 fedhvidløg
 rasp
 hvedemel
 æg
 olie
 


Opskrift:

Havtaske:
Skær fileterne fri af midterbenet og fjern hinden. Se vejledning på bagsiden. Fileterne skæres i mindre stykker. Bland 1 tsk. karry og lidt olie i en kop og smør karrylagen på stykkerne og krydre med salt og peber. De steges på en hed pande i 2 minutter på hver siden. Tages herefter af blusset, overdækkes med folie og skal hvile endnu 5 minutter inden servering.

Selleritern:
Sellerien skæres i små tern og svitses i lidt olie i ca. 3-4 min. Smages til med salt og peber og drysses med hakket persille.

Karrysmør:
(Tilbehør - kan evt. udelades eller laves dagen i forvejen). Begynd med karrysmørret: 100 g smør (helst lurpak smør), 1 tsk. karry og 1 fed presset hvidløg røres sammen. Smørret sættes på køl indtil man kan forarbejde det. Smørret formes til små medaljoner, der er ca. 5 mm høje. De vendes i mel og paneres i æg og rasp. Dette gøres 2 gange - så smørret er kapslet helt ind. Lægges herefter i fryseren i ca. 10 minutter.

Hæld godt med olie på en lille pande. Der skal være ca. 5 mm olie på hele panden. Varm det op og lynsteg karrysmørret i ca. 20 sekunder på hver side.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (2 stemmer)

Opskriften er vist 22368 gange,
og udskrevet 436 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu