Laksefarseret skærising med purløgssauce

Laksefarseret skærising med purløgssauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 3

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : FladFisk - Skærising

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
400 g.skærisingfilet
200 g.laks
2 dl.fiskefond (evt. 2 dl vand og 1/3 bouillonterning)
2 dl.hvidvin
1 dl.fløde
1 bundtpurløg
 salt
 peber
500 g.spinat frisk
1 skalotteløg
2 tomater
 
Opskrift:
Laksefarseret skærising:
Krydr skærisingfileterne med salt og peber. Skær laksen i tynde skiver og læg et lag ovenpå fileterne og rul den sammen. Læg rullerne i et fad og tilsæt fond og hvidvin. Overdæk med folie og damp dem i en varm ovn ved 180 grader C i 10-12 min.

Purløgssauce:
Hæld væden fra fisken op i en gryde og lad det koge ind til det halve. Tilsæt fløde og lad det kog op igen. Jævn evt. med maizena. Smag til med salt og peber, og tilsæt til sidst masser af hakket purløg.

Spinat/tomat sauté:
Kernerne fra tomaterne fjernes og kødet skæres i strimler. Løget hakkes meget fint. Smelt smørret i en gryde, tilsæt løg, tomat og spinat og sauter det hele i ca. 1 min. indtil spinaten falder sammen. Krydr med salt og peber.

Server retten med ovnstegte kartofler.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 8720 gange,
og udskrevet 209 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu