Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Herregryde

Herregryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Struds - Strudsehals

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1 pk.strudsehals
50 g.smør
 salt
 peber
 timian
3 gulerødder
3 løg
 laurbærblade
 
 


Opskrift:

Halsstykkerne brunes i en tykbundet gryde, og der krydres med salt, peber og timian. Hæld vand ved til kødet er dækket, og vedlæg et par laurbærblade.
Skær gulerødder og løg groft og put dem i gryden.

Lad retten simre i 1 ½ - 2 timer.

Saften kan koges ind og tilsættes lidt fløde og kulør efter behag. Server ris eller kartofter til.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 28206 gange,
og udskrevet 95 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu