Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Herregryde

Herregryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Struds - Strudsehals

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 pk.strudsehals
50 g.smør
 salt
 peber
 timian
3 gulerødder
3 løg
 laurbærblade
 
 
Opskrift:
Halsstykkerne brunes i en tykbundet gryde, og der krydres med salt, peber og timian. Hæld vand ved til kødet er dækket, og vedlæg et par laurbærblade.
Skær gulerødder og løg groft og put dem i gryden.

Lad retten simre i 1 ½ - 2 timer.

Saften kan koges ind og tilsættes lidt fløde og kulør efter behag. Server ris eller kartofter til.


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 29468 gange,
og udskrevet 132 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu