Daim is (meget nem)

Daim is (meget nem), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 7 dl.

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : Diverse produkter - Daim

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Marie Louise

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Bund:
3 æggehvider
1.5 dl.sukker
100 g.hakkede mandler
 
 Is:
6 dl.piskefløde
120 g.sukker
3 æggeblommer
0.5 dl.kold kaffe
120 g.hakket Daim
 
Opskrift:
Bund: Æggehvider og sukker piskes til en luftig æggesnaps. Derefter blandes mandlerne i massen. Bunden kommes i en smurt springform og bages ved 150 grader i 90 min. Is: I en skål piskes fløden til flødeskum. I en anden skål piskes æg og siukker til æggesnaps. Flødeskummen hældes forsigtigt over i æggesnapsen. Derefter hældes kaffen forsigtigt i og blandes med massen. Til sidst kommes Daimen i. Isen hældes over bunden, når denne er kold, og sættes i fryseren.

Tips:

Det gode ved denne is er at den kan "passe" sig selv. Den kan stå i fryseren uden man behøver at røre i den. OBS! OBS! OBS! Det kan være en fordel at vente med at putte daimstykkerne, til isen har været i fryseren et par timer. Ellers kan Daim stykkerne finde på at synke til bunds!





karakterer:
Opskriften er vist 30147 gange,
og udskrevet 1059 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (38 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-04-03 13:30:34
nam nam maget lækker :)

  -   2009-05-19 15:12:46
Man kan også undlade kaffe og daim, og istedet for tilsætte baily

  -   2009-03-12 13:24:25
virkelig virkelig lækker.. Og så er den tilmed super let at lave, den er virkelig blevet hele familiens nye ynglings dessert 0",)