Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Marinerede kartofler IIII

Marinerede kartofler IIII, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Kartoffel Tilbehør

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1000 g.små kartofler
1 dl.hvidvins eddike
3 dl.olivenolie
2 spsk.Dijonsennep
3 skalotteløg
0.5 dl.piskefløde
50 g.capers
 Friske krydderurter
 
Opskrift:
Kartoflerne vaskes og koges i saltet vand, Pilles og holdes varme.

Marinade:
Dijon sennep, løg og capers kommes i en blender og blendes i kort tid. Herefter hældes olien forsigtig i til marinaden er halv tyk. Til sidst kommes fløden i, og marinaden smages til med salt og peber.

Marinaden hældes over de lune kartofler og de friske hakkede krydderurter drysses over.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 12852 gange,
og udskrevet 249 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2009-01-16 09:30:26
skal de ikke køle af efter marinaden er kommet på måske?