blandede grofthakkede svampe 500 g. blandede grofthakkede svampe
30
g.
smør30 g. smør
1
lille løg1 lille løg
30
g.
hvedemel30 g. hvedemel
1
spsk.
tørret eller frisk isopblade1 spsk. tørret eller frisk isopblade
salt salt
peber peber
3
dl.
mælk3 dl. mælk
4
æggeblommer4 æggeblommer
4
æggehvider4 æggehvider
lidt
rasp lidt rasp
Opskrift:
Svits svampene i smør sammen med løget som er finthakket, Drys mel over og krydderier. Spæd med mælken og lad det småsnurre et par minutter. Rør æggeblommerne i blandingen. Pisk æggehviderne stive og vend dem varsomt i. Kom souffleen i en smurt form og bag retten i ovn ved 200 °C i ca. 45 minutter til den er gylden i skorpen.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 2.8
(3 stemmer)
Opskriften er vist 14029 gange, og udskrevet 307 gange.
Kommentarer
- 2011-11-01 10:40:18 Til Allan Lauritzen: En souffle skal altid spises med det samme, da æggen som er souffleret "taber luften" og falder sammen ret hurtigt.
Allan Lauritzen - 2008-08-27 14:05:55 kan de laves i forvejen og lunes ?
Kirsten Nita - 2008-06-30 16:21:14 Isop er en krydderurt. Jeg har købt min isop plante gennem min planteskole. Den er fantastisk flot i en krukke på altanen.
Tina Sejersbøll - 2008-04-15 16:08:04 -Isop ved jeg desværre ikke hvad er. Jeg købte et pænt bundt persille, før jeg kom så langt som til at spørge efter isop. Det smager i hvert godt med persillen.
Hanne Bechmann - 0000-00-00 00:00:00 Hvad er isop ? har forsøgt at købe isopblade, men ingen forretninger kender produktet
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider