Saml dejen med flormelis og æggehvide, tilsæt æggehvide efter behov.
Sprøjt den ud i toppe på smurt, meldrysset bagepapir over bagepladen. Stik en hasselnødi hver.
Bag toppene 6-8 min. ved 225 grader C. alm. ovn på næstøverste rille
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.5
(2 stemmer)
Opskriften er vist 6600 gange, og udskrevet 140 gange.
Energi:
KJ total 4279 (1018 kcal)
KJ pr. stk. 213 (50 kcal)
Vægt ialt 220 gram
Vægt pr. stk. 11 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1945 KJ (463 kcal) Protein 8.3 gram Fedt 24.8 gram Kulhydrat 54.3 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
Per - 2020-12-17 13:39:21 Som kransekagekonfekt, ønsker man lysere toppe så kan hasselnøderne ristet på en pande og skallen nulres af i et rent viskestykke. I stedet for hasselnødder på toppen kan der bruges cocktailbær.
kristoffer - 0000-00-00 00:00:00 jeg har aldri smagt noget bedre
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider