Nøddetoppe

Nøddetoppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
stk. 20 stk.
KonditoriRet : Konditori - Kransekage

Hovedingrediens : Nødder - Hasselnødder

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt :      Red:

Nøddetoppe, billede 4 Nøddetoppe, billede 1 Nøddetoppe, billede 2 Nøddetoppe, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
100 gram Hasselnødder 1 dl. hele hasselnødder vejer ca. 60 gram
90 gram Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
1 Æggehvide 1 æggehvide ca 30 gram
   
  Pynt:
Hasselnødder 1 dl. hele hasselnødder vejer ca. 60 gram
   
Opskrift:
Mal hasselnødderne fint.

Saml dejen med flormelis og æggehvide, tilsæt æggehvide efter behov.

Sprøjt den ud i toppe på smurt, meldrysset bagepapir over bagepladen. Stik en hasselnødi hver.

Bag toppene 6-8 min. ved 225 grader C. alm. ovn på næstøverste rille


karakterer:
Opskriften er vist 6895 gange,
og udskrevet 143 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 4279 (1018 kcal)
KJ pr. stk. 213 (50 kcal)
Vægt ialt 220 gram
Vægt pr. stk. 11 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1945 KJ (463 kcal)
Protein 8.3 gram
Fedt 24.8 gram
Kulhydrat 54.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Per  -  2020-12-17 13:39:21
Som kransekagekonfekt, ønsker man lysere toppe så kan hasselnøderne ristet på en pande og skallen nulres af i et rent viskestykke. I stedet for hasselnødder på toppen kan der bruges cocktailbær.

kristoffer  -  0000-00-00 00:00:00
jeg har aldri smagt noget bedre