Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Varm mørksejs cappachio

Varm mørksejs cappachio, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : TorskeFisk - Mørksej

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
600 g.mørksejfilet
1 skalotteløg
 estragon
1 dl.hvidvin
2 dl.fiskefond (evt. 2 dl vand og 1/3 bouillonterning)
2 dl.hønsefond (evt. 2 dl vand og 1/2 bouillon tern)
2 tomater
20 g.smør
 salt
 peber
 


Opskrift:

Mørksej:
Skær mørksejen i tynde skiver (på samme måde som ved ved laks). Anret skiverne i et ildfast fad, krydre med salt og peber og lad det trække i køleskab i ca. 15 min. Stænk hvidvin på skiverne, overdæk med stanniol og bag det i ovnen i ca. 3-4 min. ved 200 grader indtil det bliver mælkehvidt.

Sauce:
Svits det finthakkede løg sammen med plukket estragon og stilke i lidt olie i en gryde. Tilsæt hvidvin, fiske-og hønsefond og lad det koge ind til det halve. (jævn evt. med maizena) Tilsæt tomat uden kerner, der er skåret i fine tern og smør og smag til med salt, peber og estragon.

Saucen hældes over mørksejen.

Kan serveres med ris og en grøn salat.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (3 stemmer)

Opskriften er vist 6978 gange,
og udskrevet 145 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Fiskehandleren  -  2012-04-13 22:43:33
Hvordan kan cappachio være varm? Det svarer vel lidt til "stegt tartar"...