Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Tunmousse roulade

Tunmousse roulade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun på dåse

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Tunmousse roulade, billede 4 Tunmousse roulade, billede 1 Tunmousse roulade, billede 2 Tunmousse roulade, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2 ds.Tun i vand a 150 g. drænet vægt
25 g.kapers
0.5 citron saften heraf
 salt
 peber
2 spsk.Creme fraiche 38%
1 tsk.grov sennep
 
300 g.røget tun i skiver
 
Opskrift:
Vandet sigtes/presses af tunen.

Tun kapers, citronsaft, salt og peber blendes godt i en foodprocessor. Creme fraiche piskes stiv. Tun creme fraiche og sennep blandes sammen og smages til med salt og peber.

Den røgede tun lægges ud på et stykke film, tunmoussen smøres på. Brug filmen til at rulle rouladen med. Tag fat i hver ende og rul filmen stramt om rouladen og læg den i fryseren.

Skær rullen ud mens den er kold, og lad den tø op i køleskabet inden servering.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (7 stemmer)

Opskriften er vist 54505 gange,
og udskrevet 508 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Tunmousse elskeren  -  2008-02-11 11:39:52
Mmmh.. super lækker opskrift.. alle mine gæster elskede det. Det ska laves igen, og igen.

Mette  -  2007-12-26 11:48:35
hvad er det lækkere tilbehøre på billedet ?

Christine  -  2007-12-11 15:19:57
Når jeg laver noget i den stil på mit arbejde, bruger jeg røget hellefisk og laks.. det osse lækkert.. men man kan sagtens blande..

jono-piin  -  2007-11-12 17:35:10
kunne man ikke bare lade være med at lave roulade også bare lave noget tunmouse i stedet .. :o)??

Dosmo  -  2007-10-12 13:14:36
Mums..det ser vildt lækkert ud! desværre er jeg en fattig studerende. Hvad kan man bruge istedet for røget tun, som ligger i den billige ende? :)