Tunmousse roulade
Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun på dåse Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Vandet sigtes/presses af tunen.
Tun kapers, citronsaft, salt og peber blendes godt i en foodprocessor. Creme fraiche piskes stiv. Tun creme fraiche og sennep blandes sammen og smages til med salt og peber. Den røgede tun lægges ud på et stykke film, tunmoussen smøres på. Brug filmen til at rulle rouladen med. Tag fat i hver ende og rul filmen stramt om rouladen og læg den i fryseren. Skær rullen ud mens den er kold, og lad den tø op i køleskabet inden servering. |
|
Opskriften er vist 59413 gange,
og udskrevet 538 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Tunmousse elskeren - 2008-02-11 11:39:52 Mmmh.. super lækker opskrift.. alle mine gæster elskede det. Det ska laves igen, og igen. Mette - 2007-12-26 11:48:35 hvad er det lækkere tilbehøre på billedet ? Christine - 2007-12-11 15:19:57 Når jeg laver noget i den stil på mit arbejde, bruger jeg røget hellefisk og laks.. det osse lækkert.. men man kan sagtens blande.. jono-piin - 2007-11-12 17:35:10 kunne man ikke bare lade være med at lave roulade også bare lave noget tunmouse i stedet .. :o)?? Dosmo - 2007-10-12 13:14:36 Mums..det ser vildt lækkert ud! desværre er jeg en fattig studerende. Hvad kan man bruge istedet for røget tun, som ligger i den billige ende? :) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne