Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Halva med semuljegryn ( Halvas simigthalenios)

Halva med semuljegryn ( Halvas simigthalenios), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Varm DessertRet : Varm Dessert - Diverse Varme desserter

Hovedingrediens : -

Oprindelsesland : Grækenland

GrækenlandIndsendt :



Ingredienser:
0.5 kopsmør
1 kopgrov semuljegryn
2 spsk.fyrretræskærner
2 spsk.smuttede mandler skåret i strimler
1.5-2 kopsukker
2 stk.kanel
 
2–3 kryddernelliker
2 kopkogende vand
 kanel
 
Opskrift:
Smelt smørret i en tykbundet gryde og tilsæt semulje i det der røres hele tiden ved svag varme. Når blandingen begynder at blive brun tilsættes fyrretræskærnerne og mandlerne og der røres ind til det hele er lysebrun.
Rør sukker, kanel og kryddernelliker i. Tilsæt vand og rør indtil det hele er blandet sammen og lad det småkoge i få min. eller indtil siruppen er blevet optaget.
Fjern fra varmen og dæk med et viskestykke. Lad det stå i omkring 15 min.
Kom det i en skål og pres det godt og vend det ud på et fad.
Pynt med mandler og drys med kanel.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (2 stemmer)

Opskriften er vist 9611 gange,
og udskrevet 104 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu