porre, gulerod og bladselleri renses og skæres i tynde strimler.
kyllingelever renses.
leveren steges hurtigt ca. halvtfærdigt på en meget varm pande og krydres med salt og peber. holdes varm i ovn tildækket med staniol.
grøntsagerne ristes på panden, krydres med salt, peber og karry. fløden tilsættes og det koger ind til cremet konsistens.
anret urtecremen i bunden af en flad tallerken, herpå anrettes leveren og der pyntes med persilledrys og 1/4 lime.
hertil kan serveres friskbagt flutes el. lign.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 2.5
(55 stemmer)
Opskriften er vist 10980 gange, og udskrevet 228 gange.
Kommentarer
eivor - 2011-07-28 17:52:29 fin lille ret, leveren behøver dog lidt extra, f.eks ingefær og chili,
urtesaucen var super
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider