Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Opbagt Kartoffel leverposteg

Opbagt Kartoffel leverposteg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

PålægRet : Pålæg - Postej

Hovedingrediens : Svinekød - Svinelever

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Jonna

Indsendt :



Ingredienser:
1000 g.hakket lever
250 g.hakketkogte kartofler
250 g.hakket løg
250 g.hakket spæk (holdes for sig)
25 g.salt
4 g.peber
4 æg sammen pisket
 
 Opbagning:
100 g.margerine
100 g.hvedemel (bages godt igennem)
2 dl.boullion okse
5 dl.mælk
 
Opskrift:
Lav opbagningen af margerine og mel. tilsæt boullion bages godt igennem.Tilsæt mælk og spækket smeltes heri.Derefter resten af ingredienserne bortset fra de sammen piskede æg. Dette tilsættes lidt af opbagningen så det varmes langsomt op og piskes i til sidst Hældes i forme og bages i vandbad ved 200 grader


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 7542 gange,
og udskrevet 193 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu