Opbagt Kartoffel leverposteg

Opbagt Kartoffel leverposteg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

PålægRet : Pålæg - Postej

Hovedingrediens : Svinekød - Svinelever

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Jonna

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
1000 g.hakket lever
250 g.hakket kogte kartofler
250 g.hakket løg
250 g.hakket spæk (holdes for sig)
25 g.salt
4 g.peber
4 æg sammen pisket
 
 Opbagning:
100 g.margarine
100 g.hvedemel (bages godt igennem)
2 dl.bouillon okse
5 dl.mælk
 
Opskrift:
Lav opbagningen af margarine og mel. tilsæt bouillon bages godt igennem. Tilsæt mælk og spækket smeltes heri. Derefter resten af ingredienserne bortset fra de sammen piskede æg. Dette tilsættes lidt af opbagningen så det varmes langsomt op og piskes i til sidst

Hældes i forme og bages i vandbad ved 200 grader


karakterer:
Opskriften er vist 7919 gange,
og udskrevet 210 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu