Stegt tun med bagt tomat, oliven og rucolasalat

Stegt tun med bagt tomat, oliven og rucolasalat , Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 3

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun, frisk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 tunsteak
8 tomater
1 fedhvidløg
2 tsk.farin
1 løg
25 g.soltørrede tomater
 basilikum
 salt
 peber
 rosmarin
200 g.rucolasalat
1 dl.olivenolie
100 g.pinjekerner
 oliven
 
Opskrift:
Bagte tomater:
Begynd her. Tomaterne halveres og krydres med et presset hvidløg, brun farin og olie blendet med frisk basilikum samt salt og peber. Bages i en varm ovn i ca. 20 min. ved 150 grader. Tiden kan evt. forkortes ved højere bagegrader. Tomaterne tages ud af ovnen og krydres igen med finthakket løg og soltørrede tomater, lidt rosmarin el. timian (gerne tørret) og hele oliven efter behag. Tomaterne bages yderligere 5 min. ved 170 grader.

Tunbøffer:
Krydres med salt og peber og steges i ca. 2 min. på hver side. Lad dem hvile/trække i ca. 5 min. inden servering. Tips: For at undgå at bøfferne bliver tørre er det bedre, at lade dem trække længere end at stege dem for længe.

Rucolasalat:
Rist pinjekerner og fordel dem over frisk rucolasalat, der lige er skyllet.

Server retten med små kartofler eller pasta.





karakterer:
Opskriften er vist 38137 gange,
og udskrevet 682 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu