Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Stegt tun med bagt tomat, oliven og rucolasalat

Stegt tun med bagt tomat, oliven og rucolasalat , Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun, frisk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
4 tunsteak
8 tomater
1 fedhvidløg
2 tsk.farin
1 løg
25 g.soltørrede tomater
 basilikum
 salt
 peber
 rosmarin
200 g.rucolasalat
1 dl.olivenolie
100 g.pinjekerner
 oliven
 


Opskrift:

Bagte tomater:
Begynd her. Tomaterne halveres og krydres med et presset hvidløg, brun farin og olie blendet med frisk basilikum samt salt og peber. Bages i en varm ovn i ca. 20 min. ved 150 grader. Tiden kan evt. forkortes ved højere bagegrader. Tomaterne tages ud af ovnen og krydres igen med finthakket løg og soltørrede tomater, lidt rosmarin el. timian (gerne tørret) og hele oliven efter behag. Tomaterne bages yderligere 5 min. ved 170 grader.

Tunbøffer:
Krydres med salt og peber og steges i ca. 2 min. på hver side. Lad dem hvile/trække i ca. 5 min. inden servering. Tips: For at undgå at bøfferne bliver tørre er det bedre, at lade dem trække længere end at stege dem for længe.

Rucolasalat:
Rist pinjekerner og fordel dem over frisk rucolasalat, der lige er skyllet.

Server retten med små kartofler eller pasta.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (5 stemmer)

Opskriften er vist 33838 gange,
og udskrevet 597 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu