Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Bagte vindruer

Bagte vindruer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
Varm DessertRet : Varm Dessert - Diverse Varme desserter

Hovedingrediens : Bær - Vindruer

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Bagte vindruer, billede 4 Bagte vindruer, billede 1 Bagte vindruer, billede 2 Bagte vindruer, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 gram Vindruer, grønne
1 vanillestang Vanillestangen flækkes og kornene skrabes ud.
5 spsk. Rørsukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
4 spsk. Sherry. tør 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Tilbehør:
250 gram Fromage frais 0.3 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Opskrift:
Skyl, halver og udsten vindruerne. Hak vanillestangen og 1 spsk. af rørsukkeret fint. Bland det med resten af sukkeret. Vend blandingen sammen med vindruerne i en skål og stil den tildækket i køleskabet i ca. 2 timer.

Fordel vindruer, vindruesaft og sherry i 4 ovnfaste skåle (a ca. 2 dl) og bag vindruerne midt i ovnen. Ca. 10 min. ved 250 grader C. alm. ovn.

Serveres med Fromage Frais over vindruerne og resten i en skål ved siden af. Tilsmag evt fromage frais'en med vanille.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (8 stemmer)

Opskriften er vist 50340 gange,
og udskrevet 817 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 3335 (794 kcal)
KJ pr. Pers. 833 (198 kcal)
Vægt ialt 880 gram
Vægt pr. Pers. 220 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 379 KJ (90 kcal)
Protein 2.6 gram
Fedt 0.3 gram
Kulhydrat 17.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Lisbeth Toft Jensen  -  2015-09-25 19:29:06
Rigtig god opskrift. Laver den af egne druer, som er stenfri. Så er den meget hurtig og meget lækker - også med is til. Stenfri druer kan jo også købes :-) Overvejer dog at jævne den lidt fremover. Der bliver nemlig en del tynd saft ved den.