Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Baconsvøbt rødspættefilet med friske asparges på bund af majroer

Baconsvøbt rødspættefilet med friske asparges på bund af majroer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : FladFisk - Rødspættefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Baconsvøbt rødspættefilet med friske asparges på bund af majroer, billede 4 Baconsvøbt rødspættefilet med friske asparges på bund af majroer, billede 1 Baconsvøbt rødspættefilet med friske asparges på bund af majroer, billede 2 Baconsvøbt rødspættefilet med friske asparges på bund af majroer, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
800 g.rødspættefilet
1 bdt.grønne asparges
1 pk.bacon
2 majroer
1 peberfrugter (rød,gul,og orange)
1 skalotteløg
 salt
 peber
 olie/smør
 


Opskrift:

Rødspættefilet:
Skyl aspargesene, skær det nederste stykke væk (ca. 8-10 cm) og skær dem i stykker passende til bredden på fileterne. Brug helst grønne asparges. Rul 3-5 asgarges stykker ind i hver filet og sno et stykke bacon om hver rulle. Krydre med lidt salt og peber og steg dem i olie på en varm pande indtil baconet bliver gyldnet på alle sider.

Bund af majroer:
Skær majroer og peberfrugt i strimler, 2 asparges i skrå stykker og hak løget. Det hele svitses i lidt olie i en gryde i 2-3 min. og krydres med salt og peber.

Server retten med ovnbagte kartofler og/eller en grøn salat




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (17 stemmer)

Opskriften er vist 52159 gange,
og udskrevet 1628 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Mikkel  -  2013-01-27 16:09:53
Denne ret er også fantastisk sammen med en god omgang risotto