Baconsvøbt rødspættefilet med friske asparges
Hovedingrediens : FladFisk - Rødspættefilet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rødspættefilet:
Skyl aspargesene, skær det nederste stykke væk (ca. 8-10 cm) og skær dem i stykker passende til bredden på fileterne. Brug helst grønne asparges. Rul 3-5 asgarges stykker ind i hver filet og sno et stykke bacon om hver rulle. Krydre med lidt salt og peber og steg dem i olie på en varm pande indtil baconet bliver gyldnet på alle sider. Bund af majroer: Skær majroer og peberfrugt i strimler, 2 asparges i skrå stykker og hak løget. Det hele svitses i lidt olie i en gryde i 2-3 min. og krydres med salt og peber. Server retten med ovnbagte kartofler og/eller en grøn salat |
|
Opskriften er vist 59697 gange,
og udskrevet 1730 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (17 stemmer) |
|
Kommentarer Mikkel - 2013-01-27 16:09:53 Denne ret er også fantastisk sammen med en god omgang risotto |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne