Tun pie

Tun pie, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun på dåse

Oprindelsesland : Spanien

SpanienIndsendt af : sandra

Indsendt :     

Ingredienser:
 butterdej 2 plader på 30x20 cm
3 ds.tun
1 ds.oliven
1 løg
1 rød peber
1 grøn peber
4 æg
 olie
 
Opskrift:
I en stegepande med lidt olie steger vi løg og peber i små stykker. Når det er færdigt kommer vi tunen i og oliven i små stykker. 3 kogte æg skæres ud og kommes op i resten. Varmes i ca. 2 minutter ekstra. Tænd ovnen ca. 170 grader C. I bagepladen lægger vi 1 lag af butterdejen foldet ud og alle ingredienserne oven på. Efter kommer vi den sidste lag butterdej ovenpå og lukker til med hjælp af en gaffel. Til sidst pisker vi det sidste æg og med en pensel kommer vi den oven på så den skinner dejligt.

Tips:

Husk at komme salt og peber på ingredienserne mens de er på panden. Man kan også komme en tsk. tomatpure sammen med de kogte æg for at give fugtighed.





karakterer:
Opskriften er vist 11121 gange,
og udskrevet 209 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (10 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2017-12-09 22:20:52
Hvor længe skal den være i ovnen./

  -   2005-01-01 01:01:01
En dejlige pie man kan have med til arbejde!!! OG ER SUPER TIL EN KOLD OL!!!

  -   2005-01-01 01:01:01
Rigtige dejlige pie , med en helt anderledes smag...Smager godt til frokost med en kold cola...