Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Stegt rødspætte med forårsragout af majroer og asparges

Stegt rødspætte med forårsragout af majroer og asparges, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 3 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : FladFisk - Rødspætte, hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Stegt rødspætte med forårsragout af majroer og asparges, billede 4 Stegt rødspætte med forårsragout af majroer og asparges, billede 1 Stegt rødspætte med forårsragout af majroer og asparges, billede 2 Stegt rødspætte med forårsragout af majroer og asparges, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 flåede rødspætter
4 majroer
1 bundtasparges grønne
1 dl.fløde
 hakket dild
 olie/smør
 salt
 peber
 


Opskrift:

Rødspætte:
Vend rødspætterne i mel, krydre med salt og peber. Steg rødspætterne i halv smør og halv olie. Steges i ca. 2 min. på hver side afhængig af størrelse.

Forårsragout:
Skær majroerne i tern og aspargesene (helst grønne) på skrå i mindre stykker. Sautér det hele i lidt olie i en gryde i ca. 2 min. Tilsæt fløde og lade det koge ind til en cremet konsistens. Smag til med salt og peber. Evt. lidt hvidløg.

Server retten med nye små kartofler.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 24197 gange,
og udskrevet 235 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu