Linse karrysuppe
Hovedingrediens : Bælgplanter - Røde linser Fedtfattig opskrift Oprindelsesland : Indien Indsendt af : Pia Indsendt : Red : |
|
|
Løgene hakkes groft.
Løg og hvidløg svitses i olien med karry i 1-2 min under omrøring.
Guleroden skrælles og hakkes.
Bladsellerien skylles og skæres i skiver.
Tilsætes og svitses med i 1-2 min.
Linser, bouillon, ingefær og laurbærblad tilsættes.
Suppen simrer under låg i ca. 20. min.
Blendes og hældes tilbage i gryden. Varmes igennem og smages til med salt, peber og citron/limesaft. Tips: Afhængig af styrken på din karry kan det blive en meget stærk suppe. Mætter godt. Kun 8 gram fedt pr. person. |
|
Opskriften er vist 37995 gange,
og udskrevet 1162 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (11 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2022-04-16 14:24:11 Lækkert frederik - 2011-05-12 19:02:50 altså selve beskrivelse af hvordan retten skal udføres er ikke så god. men jeg fandt ud af det, og retten smager helt fantastisk !! prøv eventtuelt at tilsætte 250 gr, kyllinge filet i strimler :) nam nam 10/10 Fanny - 2011-03-05 19:02:50 Super lækker, også god med rugbrødscroutoner, lavet af rugbrød med lidt olivenolie og salt varmet ca. 20. min i ovnen. theresa - 2008-05-07 21:22:06 I stedet for bladselleri kan man også koge blomkål og blende i suppen. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne