Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Linse karrysuppe

Linse karrysuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Bælgplanter - Røde linser

Fedtfattig opskrift

Oprindelsesland : Indien

IndienIndsendt af : Pia

Indsendt :



Ingredienser:
2 løg
1-2 fedfinthakket hvidløg
1 spsk.olivenolie
2 tsk.stærk karry
1 stor gulerod
2 stilkebladselleri
160 g.røde linser
1 l.grønsagsbouillon
1 stk.(2 cm) frisk ingefær
1 laurbærblad
1 tsk.salt
 peber
 citron- eller limesaft
 
 Tilbehør:
 varme flutes
 
Opskrift:
Løgene hakkes groft. Løg og hvidløg svitses i olien med karry i 1-2 min under omrøring. Guleroden skrælles og hakkes. Bladsellerien skylles og skæres i skiver. Tilsætes og svitses med i 1-2 min. Linser, bouillon, ingefær og laurbærblad tilsættes. Suppen simrer under låg i ca. 20. min.

Blendes og hældes tilbage i gryden. Varmes igennem og smages til med salt, peber og citron/limesaft.

Tips:

Afhængig af styrken på din karry kan det blive en meget stærk suppe. Mætter godt. Kun 8 gram fedt pr. person.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (11 stemmer)

Opskriften er vist 34617 gange,
og udskrevet 1118 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

frederik  -  2011-05-12 19:02:50
altså selve beskrivelse af hvordan retten skal udføres er ikke så god. men jeg fandt ud af det, og retten smager helt fantastisk !! prøv eventtuelt at tilsætte 250 gr, kyllinge filet i strimler :) nam nam 10/10

Fanny  -  2011-03-05 19:02:50
Super lækker, også god med rugbrødscroutoner, lavet af rugbrød med lidt olivenolie og salt varmet ca. 20. min i ovnen.

theresa  -  2008-05-07 21:22:06
I stedet for bladselleri kan man også koge blomkål og blende i suppen.