Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Ovnbagte rodfrugter II

Ovnbagte rodfrugter II, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 8 Pers.
Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Rodfrugter - Blandede rodfrugter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Ovnbagte rodfrugter II, billede 4 Ovnbagte rodfrugter II, billede 1 Ovnbagte rodfrugter II, billede 2 Ovnbagte rodfrugter II, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
400 gram Kartofler 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
400 gram Knoldselleri 1 mellem knoldselleri vejer ca. 800 gram skrællet vægt
400 gram Pastinak 1 pastinak vejer ca. 150 gram skrællet vægt
400 gram Persillerod En mellemstor persillerod vejer ca 140 gram skrællet vægt
400 gram Gulerødder 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
400 gram Kålrabi (kålroe). rå
400 gram Jordskokker skrællet vægt
   
1 dl. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 spsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1 tsk. Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
1 tsk. Timian, tørret
1 tsk. Rosmarin, frisk
3 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
   
Opskrift:
Grønsagerne renses eller skrælles. Rodfrugterne skæres i mindre stykker, puttes i en skål eller plasticpose.


Olie, hvidløg og krydderier hældes over rodfrugterne og rystes godt, så olie og krydderier fordeles godt.

Hældes ud på bradepande eller ildfast fad og bages i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn i 45-60 minutter.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (131 stemmer)

Opskriften er vist 359089 gange,
og udskrevet 6098 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 9636 (2294 kcal)
KJ pr. Pers. 1204 (286 kcal)
Vægt ialt 2917 gram
Vægt pr. Pers. 364 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 330 KJ (78 kcal)
Protein 1.7 gram
Fedt 3.5 gram
Kulhydrat 11.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Camilla  -  2017-01-07 16:38:00
Hej, er der nogen der kan sige om denne ret kan lavet rent i Mikrobølge ovn? har desværre ikke nogen alm ovn.

Sonja Worch  -  2016-11-25 19:16:28
et par dråber balsamico pifter op

Fie  -  2010-04-19 16:27:51
Kan man bruge pestel (flydende margarine) blandet med persille? Prøver jeg...tror det smager.

Sanne  -  2009-10-14 16:33:39
Tilsæt evt. et par dl. sorte oliven - de smager godt når de bliver bagt, og giver en god smag til de resterende grøntsager.

CS  -  2009-10-08 10:44:56
Halløjsa Må man anbefale at hælde olie/krydderi blandingen i en frysepose og vende rodfrugterne i den, så får man fordelt olien bedre og behøver mindrer, for det sidste vil blive i posen :) Bruger i øvrigt sommetider oregano istedet for rosmarin eller timian som det lige passer. God fornøjelse

Mette  -  0000-00-00 00:00:00
Bliver hurtigere klar, hvis den først får en tur i mikroovnen med plastfilm over, og derefter grilles i ovnen. I mikroovnen skal den have ca. 1 minut pr. 100 g.

Vibeke 2006  -  0000-00-00 00:00:00
Alletiders opskrift - nemt og relativt hurtig. Min børn hjælper med at skralle rodfrugterne, og så får de dessert og film når de har spist op - god ret, - glade børn. Spis den blot med flyte og kryddersmør. Eller som fin tilbehør til gæstemiddag.