Grillet multe

Grillet multe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Multe

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Arne Jensen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
600 g.multefilet med skind
 olivenolie
 salt
 peber
200 g.grønne asparges
 krydderurter til pynt persille kørvel basilikum koriander dild
 
 Grapesirup:
3 blodgrape saften
10 korianderfrø
100 g.smør
 
Opskrift:
Skær multen ud i fire stykker, smør skindsiden let med olie gril med skindsiden nedad til al fiskekødet er hvidt, krydr med salt og peber. Aspargesene koges 2 minutter i letsaltet vand.

Grapesirup:
Kog grapesaft og korianderfrø ind til sirupskonsistens, og pisk små tern smør i.

Servering:
Anret den grillede fisk på de grønne asparges og top op med grønne krydderurter, sirup hældes rundt om. evt serveres små kogte kartofler til





karakterer:
Opskriften er vist 19995 gange,
og udskrevet 570 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu