Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Grillet multe

Grillet multe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Multe

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Arne Jensen

Indsendt :



Ingredienser:
600 g.multefilet med skind
 olivenolie
 salt
 peber
200 g.grønne asparges
 krydderurter til pynt persille kørvel basilikum koriander dild
 
 Grapesirup:
3 blodgrape saften
10 korianderfrø
100 g.smør
 
Opskrift:
Skær multen ud i fire stykker, smør skindsiden let med olie gril med skindsiden nedad til al fiskekødet er hvidt, krydr med salt og peber. Aspargsene koges 2 minutter i letsaltet vand. Grapesirup: Kog grapesaft og korianderfrø ind til sirupskonsistens, og pisk små tern smør i. Servering Anret den grillede fisk på de grønne asparges og top op med grønne krydderurter, sirup hældes rundt om. evt serveres små kogte kartofler til


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (4 stemmer)

Opskriften er vist 19241 gange,
og udskrevet 542 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu