Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Hinbærd/chokolade tærte

Hinbærd/chokolade tærte, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : Bær - Hindbær

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Pervoneh

Indsendt :



Ingredienser:
 Bund:
100 g.smør/margarine
3 dl.hvedemel
1 dl.sukker
1 knsp.hjorte taksalt
1 æg
 
 Pensling:
1 æg
 
 Fyld
1 skålhinbærd
200 g.chokolade
 
 Tilbehør:
2.5 dl.pisket fløde
 
Opskrift:
Skær smøren i stykker. Smuldrer det i melen og til sæt resten af ingredienserne fra Bunden. sammel dejen til en klump og stil den kold i 10 min. Smør en tærte form og bred dejen ud i den. Tag æget og pensel dejen. (Prik eventuelt i dejen med en gaffel) Nu skal kagen i ovnen ved 200 grader i 15 min- 30 min. (eller til den er sprød og gylden brun. Smelt chokoladen og smør den ud på tærtebunden når tærtebunden er kold. Når chokoladen er på skal hinbærende på. Stil tærten på køl i 1 time. Når kagen har stået kold og skal serveres, pisk der fløden og sæt det på.

Tips:

Piske fløden er valgfri.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (4 stemmer)

Opskriften er vist 16002 gange,
og udskrevet 312 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Per  -  2007-07-16 19:12:42
Hvor meget er en skål hindbær, nogen der har prøvet opskriften som kan oplyse hvor meget de har brugt?