Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Rå marineret Torsk al Ika Mata

Rå marineret Torsk al Ika Mata, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet uden skind

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
500 g.torskefilet skåret i små stykker. (helst frisk -- men frossen kan bruges)
1 agurk ligeledes skåret i små stykker
1 finthakket løg
2 fedhvidløg
2-3 tomater ligeledes skåret i små stykker
1 Rød el. Gul Peberfrugt ligeledes skåret i små stykker.
 Saft af 2-3 citroner. (+ evt. saften fra en Lime (kan udelades))
 Kokosmælk
 Salt
 hvid peber
 
 Hakket Krydderurt til pynt (ikke DILD)
 Lidt finthakket Chili
 
Opskrift:
Fisken marineres i citronsaft i ca. 2-4 timer. Fisken skal stå v. stuetemperatur.

Man kan se på fisken at den ser "stegt" ud i syrebadet. At den ikke ser rå ud længere men er blevet hvid.
Fiskestykkerne tages op af syrebadet (syrebadet gemmes lidt endnu!) og blandes sammen med grøntsagerne.
Kokosmælk og en lille smule af marinaden hældes over, og det hele blandes og anbringes i en pæn skål. Hele molevitten pyntes med finthakket krydderurt (og evt. lidt finthakket Chili)



Tips:

Portionsanrettes i halve kokosnødder, der anbringes på en skive ananas, så den ikke vælter, og tallerkenen pyntes med blancherede ananasstopblade, (som endelig ikke skal spises !!)


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (2 stemmer)

Opskriften er vist 11406 gange,
og udskrevet 172 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu