Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Marengsroulade med fignered

Marengsroulade med fignered , Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

KagerRet : Kager - Roulader

Hovedingrediens : Frugt - Figner - Figne - Figen

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
350 g.flormelis
4 æggehvider
50 g.hakket hasselnødder
2,5 dl.flødeskum
2 bladehusblas
1 æg
4 blendede friske figner
 
Opskrift:
250 g flormelis piskes sammen med 4 hvider til marengs, og hasselnødder vendes i. Det smøres ud på et stykke smurt bagepapir og bages i ca. 10 min. ved 180 grader.

Husblasen lægges i blød og smeltes derefter. Det hele æg piskes sammen med 100 g sukker til en æggesnaps, og den smeltede husblas tilsættes, og derefter vendes flødeskummet i samt de purerede figner. Det smøres ud på marengsen og rulles sammen til en roulade.

Sættes i køleskab i to timer og skæres ud i passende stykker. Server evt. frugtpure til af fx ferskner fra dåse.

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 10460 gange,
og udskrevet 188 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu