Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Pernilles lakse /spinat fad

Pernilles lakse /spinat fad, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Røget laks

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Gitte

Indsendt :



Ingredienser:
500 g.pasta
200-300 g.røget laks
 En pakke baby spinat
12 blomme el cherry tomater
2.5 dl.fløde(kaffefløde kan også anvendes)
 Jævner
 Salt
 peber
 
Opskrift:
Pastaen koges. Spinaten kommes i en gryde sammen med flødes og bringes i kog. Småkoges i ca 12 min hvorefter der krydres med salt og peber. Skær tomaterne i både og laksen i mindre stykker. Steg den sammen på panden med peber i 5 min. (laksen gerne lidt længere end tomaterne, som ikke må blive bløde!) Kom det hele i et fad. Først pasta ovenpå laks/tomat blanding herefter spinat og fløde. Klar til servering!

Tips:

Meget hurtig og lækker mad i en fart!


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (6 stemmer)

Opskriften er vist 21632 gange,
og udskrevet 436 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

!!  -  2011-02-19 19:25:51
Nem at lave - og smager rigtig godt..

Jens  -  0000-00-00 00:00:00
Dejlig hurtigt og smager fantastisk!