Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Luxusroulade

Luxusroulade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

KagerRet : Kager - Roulader

Hovedingrediens : Diverse produkter - Kransekagemasse

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
 Rouladebunde:
4 æg
150 g.sukker
5 g.bagepulver
150 g.hvedemel
 
 masse:
300 g.kransekagemasse
150 g.sukker
1-2 æggehvidehvider
 
Opskrift:
Lun æggene i varmt vand, inden de slås ud. Varm sukkeret i ovnen uden det smelter. Æg og sukker kommes i en skål og piskes til det er hvidt og stift (det går hurtigere når man har lunet æg og sukker).

Mel og bagepulver sigtes sammen og vendes forsigtigt i æggemassen. Massen smøres nu ud på bagepapir i et jævnt lag , bages i en varm ovn 225 grader i 6-8 min. til de er lysebrune. Efter bagningen tages rouladebunden af bagepladen og vendes over på et andet stykke papir, drysset med sukker, fugt papiret og efter et par minutter er det nem at tage af. Bunden smøres med den ønskede marmelade eller syltetøj, og rulles sammen til en roulade.

Ælt masse og sukker sammen, tilsæt hvide - lidt ad gangen - til massen er smidig og sprøjtebar. Massen på sprøjtes nu rouladen, så den er dækket over det hele. Pyntes med cocktailbær og grofthakkede mandler. Bages ved 210 grader i 12-15 min. til den er gylden. Rouladen kan pensles med abrikosmarmelade iblandet vand (så bliver den blank, og får en frisk smag).

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (5 stemmer)

Opskriften er vist 34646 gange,
og udskrevet 283 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu