Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Bagt æblekage 03

Bagt æblekage 03, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 12 Pers.
Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Frugt - Æbler

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Lotte

Indsendt :


Bagt æblekage 03, billede 4 Bagt æblekage 03, billede 1 Bagt æblekage 03, billede 2 Bagt æblekage 03, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2000 gram Æbler 1 mellemstort æble vejer ca. 80 g. skrællet vægt

1 dl. revet æble vejer ca. 70 gram.
   
85 gram Rasp 1 tsk. vejer ca. 2 gram.
1 spsk. vejer ca. 6 gram.
1 dl. vejer ca. 43 gram.
120 gram Brun farin 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
   
50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
Opskrift:
Æblerne skrælles og rives groft. Lægges i et ildfastfad ca. 23x33 cm., tryk det sammen.

Farin og rasp blandes og drysses over, laget skal være ca. 3 mm i tykkelsen.

Margarine fordeles ovenpå.

Bages i 45 minutter ved 200 grader C alm. ovn.

Afkøles i 10 minutter og spise med koldt flødeskum.

Tips:

Man kan eventuelt dryppe med lidt sherry før kage kommer i ovnen.


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Bagt æblekage

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (15 stemmer)

Opskriften er vist 134460 gange,
og udskrevet 1438 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 8569 (2040 kcal)
KJ pr. Pers. 714 (170 kcal)
Vægt ialt 2255 gram
Vægt pr. Pers. 187 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 380 KJ (90 kcal)
Protein 0.7 gram
Fedt 2.1 gram
Kulhydrat 18.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

mig  -  2011-10-16 18:56:28
Bum, bum det er for mig bare æblemos med farin på, jeg ved nu heller ikke hvad jeg havde forventet. Men sensationelt syntes jeg bestemt ikke!

  -  2008-10-15 21:38:50
Kan sagtens bruges med skræld. kom lidt sukker i æblerne. der kan også rives lidt mandler ovenpå som blandes i sukker og rasp.

Heej  -  2007-09-22 16:06:12
Den er virkelig god!

Mig  -  0000-00-00 00:00:00
den er rigtig god, den skal barae smages

Jytte  -  0000-00-00 00:00:00
Melis og kanel i stedet for farin er faktisk bedre!!