Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Bagt Æblemos

Bagt Æblemos, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Varm DessertRet : Varm Dessert - Diverse Varme desserter

Hovedingrediens : Frugt - Æbler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
750 g.Skrællede æbler
200 g.Sukker
 Lidtcitronsaft eller vanille
 
4 Stiftpiskede hvider
 
Opskrift:
Æblerne drysses med sukkeret og står tildækketet par timer, til de safter.

De koges møre i egen saft og passeres gennem en sigte. Æblemosen smages til med lidt citronskal, citronsaft eller vanilli, evt mere sukker.

Til sidst røres de stiftpiskede æggehvider i med let hånd.

Mosen fyldes i smurt gratinfad, bages ca. ½ time ved 180°

Tips:

Den smager best når den spises varm.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (13 stemmer)

Opskriften er vist 23262 gange,
og udskrevet 286 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Loumar  -  2011-02-03 20:37:31
Jeg har givet retten 1 i karakter - jeg synes ikke den fungerer. Det er synd for den ellers lækre æblemos at ødelægge den med hviderne - det bliver vagt og ligegyldigt i smagen. Kan kun forestille mig dette fungere som topping på en anden kage, Bedstefar med skæg e.lign.