Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Friturestegte hummerhaler

Friturestegte hummerhaler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : Hummer - Jomfruhummerhaler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
12-16 frisk jomfruhummere eller
 1 pakke frosne hummerhaler
 olie til friturestegning
 cirton
1 æg
 rasp
3 spsk.olivenolie
125 g.hvedemel
1 knivs.salt
1.5 dl.lunkent vand
1 æggehvide
 
Opskrift:
Bræk skallerne af jomfruhummerne og tag kødet ud af halerne. Dryp lidt citronsaft og salt på. Frosne hummerhaler optøes i en sigte. Vend hummerhalerne i sammenpisket æg og derefter i rasp. Eller dyp dem i frituredej af mel, der røres sammen med olie, salt, vand og en stivpisket æggehvide. Varm olien op i en gryde til den syder om den svovlfri ende af en tændstik. Læg et passende antal hummerhaler i gryden, så de svømmer frit og ikke rører hinanden. Steg 3-4 min., tag hummerhalerne op med hulske og lad dem dryppe af på fedtsugende papir.

Serveres varme med citronsnitter og evt. med tartansauce, der røres af ca. 100g mayonnaise, citronsaft, hakket persille, finthakket syltet agurk, hakkede kapers, en smule fintreven citronskal og salt og peber efter smag.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 8405 gange,
og udskrevet 153 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu