Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links
















After Eight mousse

After Eight mousse, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert

Hovedingrediens : Diverse produkter

Diverse chokoladeUkendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
250 g.after eight
2 spsk.cognac eller appelsinlikør
5 dl.piskefløde
 


Opskrift:

Smelt after eight stykkerne ved svag varme i en kasserolle. Rør cognacen i. Lad blandingen køle lidt af, men må ikke blive stiv. Pisk fløden stiv og tilsæt chokoladeblandingen under omrøring.

Server i portionsglas.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (19 stemmer)

Opskriften er vist 36509 gange,
og udskrevet 726 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2012-06-14 20:56:56
Dårlig til candida der er både sukker og alkohol i


  -  2010-07-09 07:41:49
Rigtig lækker og ikke mindst nem. Har været en succes både blandt børn og voksne


Godt at vide  -  2010-04-09 20:12:03
Det er nok den mest simple og kedelige chokolademousse jeg nogensinde har fundet og smagt. Det bliver fuldstændig ødelagt af pebermyntesmagen og cognacen:( BVADR!!!!!!


madtrolden  -  2009-09-07 15:47:14
PUHA, den her var jeg godt nok ikke særlig vild med. jeg synes cognac ødelagde after eight smagen fuldstændig. bvadr


  -  2009-01-17 10:06:25
En super duper dessert og den er vist det nemmeste jeg nogen sinde har lavet..PRØV DEn.


Fornitz  -  2007-12-07 18:48:39
bare et godt råd lad være med at røre når chokoladen tilsættes, med vend det i ved en dejskraber.