Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































After Eight mousse

After Eight mousse, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Dessertmousse

Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
250 g.after eight
2 spsk.cognac eller appelsinlikør
5 dl.piskefløde
 
Opskrift:
Smelt after eight stykkerne ved svag varme i en kasserolle. Rør cognacen i. Lad blandingen køle lidt af, men må ikke blive stiv. Pisk fløden stiv og tilsæt chokoladeblandingen under omrøring.

Server i portionsglas.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (20 stemmer)

Opskriften er vist 40547 gange,
og udskrevet 801 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2012-06-14 20:56:56
Dårlig til candida der er både sukker og alkohol i

  -  2010-07-09 07:41:49
Rigtig lækker og ikke mindst nem. Har været en succes både blandt børn og voksne

Godt at vide  -  2010-04-09 20:12:03
Det er nok den mest simple og kedelige chokolademousse jeg nogensinde har fundet og smagt. Det bliver fuldstændig ødelagt af pebermyntesmagen og cognacen:( BVADR!!!!!!

madtrolden  -  2009-09-07 15:47:14
PUHA, den her var jeg godt nok ikke særlig vild med. jeg synes cognac ødelagde after eight smagen fuldstændig. bvadr

  -  2009-01-17 10:06:25
En super duper dessert og den er vist det nemmeste jeg nogen sinde har lavet..PRØV DEn.

Fornitz  -  2007-12-07 18:48:39
bare et godt råd lad være med at røre når chokoladen tilsættes, med vend det i ved en dejskraber.