Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Lakserilette

Lakserilette, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
400 g.laksefilet eller havørred
200 g.røget laks uden ben
2 skalotteløg
50 g.rogn fra laks eller havørred
1 limefrugt
1 bdt.purløg
1 pasteuriseret æggeblomme
1 tsk.Dijonsennep
0.5 dl.olivenolie
75 g.smør
 salt
 peber
 
Opskrift:
Læg fileterne i en gryde med koldt vand og salt. Varm den op til det koger og tag den straks af varmen. Lad fisken køle af i vandet. Skær den røgede fisk i små stykker og kom den i en skål sammen med klippet purløg. Den kogte fisk plukkes i stykker og kommes ved. Riv det grønne af skallen på limefrugten. Saften presses og skallen blancheres heri i ca. ½ minut. Hak skalotteløgene fint. Æggeblommen kommes i skålen med laks og røres sammen med sennep, salt, purløg, skal og saft fra limefrugten, løgene, rognen og det bløde smør. Smages til med salt og peber. Stilles i køleskabet i en time. Skal smøres på ristet brød ved serveringen.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (4 stemmer)

Opskriften er vist 20807 gange,
og udskrevet 452 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu