Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Pomeransmarmelade I

Pomeransmarmelade I, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SyltningRet : Syltning - Marmelade

Hovedingrediens : Citrusfrugt - Pomerans

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1000 g.pomerans – sæson februar ud
2500 g.sukker
1 citron saften heraf
 atamon
 
Opskrift:
Pomeranserne skæres i papirtynde skiver. Tag kernerne fra og bind dem i en pose gaze. Frugtskiverne overhældes med 2 liter vand i en skål og kernerne i en anden skål med ¼ liter vand. Lad det stå koldt i et døgn. Kog frugtskiverne i de 2 liter vand under låg og ved svag varme i 1 time. Det sidste kvarter kommes gazeposen med kerner i. Efter et kvarter tages gazeposen op og væden trykkes af ned i resten af massen. Tilsæt sukkeret og saften af en citron og lad det småkoge under omrøring i godt 2 timer, indtil marmeladen er blevet smuk gyldenbrun og til den stivner meget hurtigt når man lægger den på en tallerken og sætter den i køleskabet. Kom den færdige marmelade på godt skoldede glas – for en sikkerheds skyld skyl dem også i atamon. Glassene lukkes lufttæt med det samme.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (10 stemmer)

Opskriften er vist 20709 gange,
og udskrevet 421 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

sylfede  -  2007-01-19 01:00:45
jeg laver den 9pomerans,6appelsiner,2citron Og jeg mener kærnerne skal koge længere, så der kan hentes mere pektin