Brombærgele
Hovedingrediens : Bær - Brombær Kilde : Per K. Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
De skyllede bær koges med vandet ved svag varme, til de brister.
Mosen hænges til afdrypning. Mål saften af. Vej sukkeret af, tag 2 spsk. af sukkeret i en kop og bland geleringsmiddel i og dette i den kolde saft. Koges op. Tilsæt resten af sukkeret og kog nu saften 10 minutter. Skum af undervejs. Tilsæt evt. konserveringsmiddel når saften er gået af kog. Saften hældes på rengjorte og evt. atamonskyllede glas. Lukkes først dagen efter når geleen er kold. |
|
Opskriften er vist 530 gange,
og udskrevet 1 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne