Brombærgele

Brombærgele, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SyltningRet : Syltning - Gele

Hovedingrediens : Bær - Brombær

Ukendt oprindelseslandKilde : Per K.

Indsendt :      Red :
Brombærgele, billede 4 Brombærgele, billede 1 Brombærgele, billede 2 Brombærgele, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1000 g.brombær
2 dl.vand
 
 Til hver liter siet saft:
1000 g.sukker
20 g.geleringsmiddel, gul
 
Opskrift:
De skyllede bær koges med vandet ved svag varme, til de brister.
Mosen hænges til afdrypning.

Mål saften af.
Vej sukkeret af, tag 2 spsk. af sukkeret i en kop og bland geleringsmiddel i og dette i den kolde saft. Koges op.

Tilsæt resten af sukkeret og kog nu saften 10 minutter. Skum af undervejs. Tilsæt evt. konserveringsmiddel når saften er gået af kog.

Saften hældes på rengjorte og evt. atamonskyllede glas.

Lukkes først dagen efter når geleen er kold.





karakterer:
Opskriften er vist 530 gange,
og udskrevet 1 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu