Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Avocado med æggesalat og rygeost

Avocado med æggesalat og rygeost, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

Morgenmad/BrunchRet : Morgenmad/Brunch - Brunch

Hovedingrediens : Æg - HønseÆg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Avocado med æggesalat og rygeost, billede 4 Avocado med æggesalat og rygeost, billede 1 Avocado med æggesalat og rygeost, billede 2 Avocado med æggesalat og rygeost, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2 avocadoer
2 hårdkogte æggeblommer
1.5 spsk.mayonaise
1 spsk.citronsaft
1 tsk.dijon sennep
50 g.røgeost
 frisk karse
 salt
 peber
 
Opskrift:
Halver avocadoen og fjern stenen. Hak æggene og rør med mayonnaise, saft fra citron, dijon, rygeost, salt og peber. Vend med masser af frisk karse og server til de halverede avocadoer, evt. med ristet rugbrød til.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (13 stemmer)

Opskriften er vist 58594 gange,
og udskrevet 1809 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2008-12-01 19:57:38
Kan det fryses?? Og hvordan?