Avocado med æggesalat og rygeost

Avocado med æggesalat og rygeost, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

Morgenmad/BrunchRet : Morgenmad/Brunch - Brunch

Hovedingrediens : Æg - HønseÆg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:

Avocado med æggesalat og rygeost, billede 4 Avocado med æggesalat og rygeost, billede 1 Avocado med æggesalat og rygeost, billede 2 Avocado med æggesalat og rygeost, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2 avocadoer
2 hårdkogte æggeblommer
1.5 spsk.mayonnaise
1 spsk.citronsaft
1 tsk.Dijonsennep
50 g.røgeost
 frisk karse
 salt
 peber
 
Opskrift:
Halver avocadoen og fjern stenen. Hak æggene og rør med mayonnaise, saft fra citron, dijon, rygeost, salt og peber. Vend med masser af frisk karse og server til de halverede avocadoer, evt. med ristet rugbrød til.


karakterer:
Opskriften er vist 60467 gange,
og udskrevet 1836 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (13 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -  2008-12-01 19:57:38
Kan det fryses?? Og hvordan?