Avocado med æggesalat og rygeost
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Halver avocadoen og fjern stenen. Hak æggene og rør med mayonnaise, saft fra citron, dijon, rygeost, salt og peber. Vend med masser af frisk karse og server til de halverede avocadoer, evt. med ristet rugbrød til.
|
|
Opskriften er vist 65047 gange,
og udskrevet 1872 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (13 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2008-12-01 19:57:38 Kan det fryses?? Og hvordan? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne