Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Helstegt Filet

Helstegt Filet, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Ovnsteg - Ovnstege

Hovedingrediens : Struds - Strudsefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
 Strudsefilet
 Rødvin
 Salt
 peber
 hvidløg
 


Opskrift:

Kødet placeres i et ildfast fad efter at være gnedet ind i krydderier.
Overhældes med rødvin, så der står ca. ½ cm. i fadet.
Ovnen forvarmes til 225 grader.
Med stegetermometer i den tykkeste del af kødet skal temperaturen være 60 grader.
Vel ude af ovnen pakkes kødet i stanniol i 15 minutter, og kan så udskæres i de dejligste skiver rødt/lyserødt kød.

Serveres med flødekartofler og lynristede majs, bladselleri og porrer i skiver samt babykarotter.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 7889 gange,
og udskrevet 121 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu