Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Honningsennep

Honningsennep, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Sennep

Hovedingrediens : Diverse produkter - Honning

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
225 g.sennepsfrø
1 spsk.st. kanel
0.5 tsk.st. ingefær
3 dl.hvidvinseddike
6 spsk.mørk flydende honning
 


Opskrift:

Bland sennepsfrø og krydderier i en skål, tilsæt eddike og lad det stå natten over. Kom blandingen i en morter og stød det til en pasta. Kom honningen i lidt efter lidt. Den færdige sennep skal gerne være en stiv pasta, tilsæt mere eddike hvis nødvendigt. Kom den i rene glas og opbevar den i køleskabet. Skal bruges indenfor 4 uger.

Tips:

Har en rig smag og er dejlig i saucer og salat dressings.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (6 stemmer)

Opskriften er vist 16141 gange,
og udskrevet 322 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu