Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Esdragon og champagne sennep

Esdragon og champagne sennep, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Sennep

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
2 spsk.sennepsfrø
5 spsk.champagne eddike eller en god hvidvinseddike
115 g.sennepspulver
115 g.blød brun sukker
0.5 tsk.salt
50 ml.jomfru olivenolie
60 ml.frisk hakket esdragon
 i alt ca. 250 g
 
Opskrift:
Læg sennepsfrø i blød natten over i eddiken. Kom blandingen i en blender, tilsæt sennepspulver, sukker og salt og blend indtil det er jævnt. Tilføj mens blenderen er i gang, olien lidt efter lidt. Rør esdragon i , kom den færdige sennep i sterile glas, luk og gem den på et køligt sted.

Tips:

Denne dejlige sennep er meget god til koldt ¨og alt godt fra havet¨.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 9657 gange,
og udskrevet 185 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu