Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Appelsinsirup - Appelsin sirup

Appelsinsirup - Appelsin sirup, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SyltningRet : Syltning - Sirup

Hovedingrediens : Citrusfrugt - Appelsin

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
100 g.sukker
0.5 dl.vand
0.5 vanillestang
1 dl.friskpresset appelsinsaft
 
Opskrift:
Kom sukker og vand i en tykbundet gryde. Lad det koge ved svag varme, uden omrøring og under låg, i ca. 25 min. eller til det bliver svagt gyldent. Flæk den halve vanillestang og rør den i sammen med appelsinsaften. Lad blandingen koge, stadig ved svag varme, uden omrøring og under låg i ca. 20 min. Fjern vanillestangen.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (20 stemmer)

Opskriften er vist 36245 gange,
og udskrevet 665 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Per  -  2016-12-04 16:50:38
Du kan koge siruppen op igen, den skal koge til passende konsistens

Rita  -  2016-11-30 15:28:43
Hvorfor bliver appelsinsiruppen tynd som vand. Jeg forpstår ved sirup at det må være lidt tykt! Har fulgt opskriften. Nu står jeg med noget tyndt pjask. Hvad kan jeg gøre ved der.