Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Hyldebærsirup - Hyldebær Sirup

Hyldebærsirup - Hyldebær Sirup, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SyltningRet : Syltning - Sirup

Hovedingrediens : Bær - Hyldebær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 l.hyldebærsaft
900 g.sukker
 
Opskrift:
Hæld hyldebærsaften og sukker i en tykbundet gryde. Kog op. La det koge i 2 til 3 minutter under omrøring. Træk gryden til side og la væsken blive kold. Filtrer siruppen. La den blive kold før den hældes på flaske.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (2 stemmer)

Opskriften er vist 15665 gange,
og udskrevet 177 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Nanett  -  2013-09-19 11:53:01
Hvis du koger den 10-15 min. ved svag varme bliver den perfekt tyk i konsistensen. Afprøv evt. ved at dryppe lidt på en kølig tallerken, så kan du se hvordan konsistensen bliver efter afkøling.

Mathilde  -  0000-00-00 00:00:00
Får ikke den gode tykke konsistens, men smager rigtig godt