Hyben kvartes og kærnerne udtages, hybenkødet, saften fra citron samt de hele stjerneanis overhældes med vand. Det hele koges i 45 min., sigtes gennem et stykke (saftpose) tilsæt sukkeret. Koges herefter ned til saften bliver sej( tyk) gylden konsistens. Skummes under kogningen for urenheder, tilsæt atamon og hæld siruppen på flaske eller glas som er skyllet i atamon.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(3 stemmer)
Opskriften er vist 12390 gange, og udskrevet 201 gange.
Kommentarer
Jane - 2009-08-19 18:25:32 Det lyder lækkert men hvad bruger man det til?
Er lige på vej ud at plukke hyben, så vil finde på noget sjovt at lave.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider