Hvidkålet snittes og sættes over i letsaltet vand og koger til det er næsten mørt.
Svits det hakkede oksekød - findel med en gaffel - i en pande. Krydr. med salt og peber.
Peberfrugterne renses og skæres i tern el.lign.
Vandet hældes fra hvidkålen - gem noget til sovs.
Hæld hvidkålen over i et smurt ildfast fad.
Fordel peberfrugterne ovenpå og dernæst det svitsede kød.
Lav en alm. opbagt sovs (som til stuvning) af kogevandet og lidt mælk. Hældet det hen over de øvrige ingredienser.
Sæt fadet i ovnen på nederste rille ved ca. 180 grader.
Efter ca. 20 min. fordeler du den revne ost henover og gratinerer til det har taget lidt farve.
Serveres som det er eller med en skive grov rugbrød til.
Tips:
Kan tilberedes i god tid og blot sættes i ovnen. Beregn da lidt ekstra tid for at det hele bliver gennemvarmt.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.7
(3 stemmer)
Opskriften er vist 5877 gange, og udskrevet 190 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider