Til hver liter siet saft: Til hver liter siet saft:
1000
g.
sukker 1000 g. sukker
0.5
tsk.
flydende Atamon 0.5 tsk. flydende Atamon
Opskrift:
Saften koges af bærrene og sies. Saften måles og bringes i kog. Sukkeret røres langsomt i. Geléen koges sagte 5-8 min., til dråberne falder tungt fra skeen.
Geléen skummes, tilsættes Atamon og hældes i geléglas, der lukkes dagen efter.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.5
(2 stemmer)
Opskriften er vist 24042 gange, og udskrevet 601 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider