Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Hyldebærsyltetøj - Hyldebær syltetøj

Hyldebærsyltetøj - Hyldebær syltetøj, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SyltningRet : Syltning - Syltning

Hovedingrediens : Bær - Hyldebær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1000 g.hyldebær
2.5 dl.vand
650 g.sukker
1 tsk.flydende Atamon
 
Opskrift:
De skyllede bær koges i vandet 5 minutter under låg. Sukkeret drysses i under omrøring. Syltetøjet gives et opkog og bærrene siges fra og fyldes på varme, Atamonskyllede glas.

Saften koges 3-5 minutter, skummes, tilsættes Atamon og hældes over bærrene. Glassene lukkes.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (3 stemmer)

Opskriften er vist 17633 gange,
og udskrevet 331 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2015-10-13 10:05:00
Så vidt jeg er orienteret, så SKAL hyldebær koges i minimum 20 min, da de ellers er giftige for mennesker.

  -  2012-09-25 12:07:24
Sådan står der flere steder på nettet, men kan ikke forstå, at der så er mange opskrifter, hvor de kun skal koges 5 minuttereller kan bruges rå: Kog hyldebærrene mindst 20 minutter før du spiser dem, brug dem ikke aldrig rå, hverken til smoothies eller kaperslignende, grønne syltede hyldebær.

  -  2009-09-13 11:21:33
kan man fryse hyldebær?