Grahamsbrød med rosiner
Hovedingrediens : Mel - Grahamsmel Indsendt : |
|
|
Gæren røres ud i vandet, og salt, sirup, rosiner og kvark tilsættes.
Rør hvedemel og det meste af grahamsmelet i dejen.
Ælt dejen smidig, tilsæt evt. lidt mere mel og lad den hæve tildækket ca. 40 minutter.
Ælt dejen igennem på et meldrysset bord og form den til 2 brød. Rul evt. toppen i ristede solsikkekerner. Læg brødene i 2 aflange forme og lad dem hæve tildækket ca. 30 minutter, før de sættes nederst i ovnen ved 200 grader. Vend brødene ud af formene efter 25-30 minutter og lad dem bage yderligere ca. 5 minutter, før de sættes til afkøling på en rist under et viskestykke. Tips: Brødet kan evt. bages uden rosiner. |
|
Opskriften er vist 3145 gange,
og udskrevet 75 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne